Nieuws archief

31/03/12 Wat een podium, wat een geluid en wat een tof publiek. MugShot heeft genoten van het optreden tijdens Terraspop 2012. Dank aan de organisatoren en de jongens van het geluid. Zowel op het podium als in het publiek klonk het super!

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

06/03/12 MugShot gaat verder. Renate heeft met Bjorn, Geert, Mike en Aad een line-up gevonden om lekker covers te spelen. 30 maart wordt het eerstvolgende optreden tijdens Terraspop 2012.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

12/07/10 Wat een feest was het in Fryslân! 30 kratten bier, een zooitje Friezen, 50 nummers setlijst en een waanzinnige sfeer. Een super optreden in een boerderij op het platteland. Bedankt Fryslân voor de gastvrijheid.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

01/07/10 MugShot gaat weer los! 10 juli 2010 gaat MugShot XL van start. In het altijd mooie Fryslân wordt een feest gehouden en MugShot gaat daar vlammen. De band bestaat uit 7 personen.
It giet oan!

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

07/08/09 MugShot heeft een break. Renate, Eric, Sammy en Reece hebben besloten om voor onbepaalde tijd MugShot te laten voor wat het is. Natuurlijk blijft de band bestaan, is het boekbaar voor optredens en de merchandise is nog steeds verkrijgbaar.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

28/06/09 Zo denk je een lekker rustig weekend te hebben en zo sta je een paar uur later opeens voor publiek te spelen. Dit overkwam Renate & Reece. Bas en Geert van Solid Scream hadden een besloten akoestisch optreden in Rotterdam en vroegen op het laatste moment de assistentie van Renate en Reece in. Zo gezegd, zo gedaan ! Het was voor deze joint-venture een primeur om semi-akoestisch te spelen.... En het beviel goed !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

15/05/09 Sinds vandaag is er ook mobiele website van MugShot.nl. Zet deze in je favorieten van je iPhone of N96 ! Directe link: www.mugshot.nl/mobiel

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

10/05/2009 Wat een feest gisteravond ! MugShot heeft in Café Florizz te Zwijndrecht een spetterend optreden gegeven ter gelegenheid van het feest van Hans en Moniek. De band wil al het publiek voor hun enthousiasme, de werknemers van Florizz voor hun goede zorgen en met name Hans en Moniek bedanken dat het gisteravond een ontzettend gezellige avond werd.

Op de "MugShots"-pagina zijn de foto's geplaatst, inclusief het gastoptreden van onze gastheer !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

22/04/2009 De site heeft weinig activiteit laten zien de afgelopen, ehhh, 4 maanden. Maar er is natuurlijk nieuws. Eindelijk kunnen we Eric presenteren ! Kijk gauw op de "over ons"-pagina.
9 mei gaat de band voor het eerst in 2009 live. We spelen op een besloten feest in Zwijndrecht. Op dit feest zal er zowel voor de band als voor het aanwezige publiek een primeur komen.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

31/01/2009 MugShot heeft zich versterkt met Eric op drums. Het repertoire wordt hierdoor in een nieuw jasje gestoken en er is ruimte om nieuwe songs te spelen.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

03/01/2009 MugShot wenst eenieder het allerbeste voor het komend jaar.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

17/12/2008 MugShot wenst eenieder een goed uiteinde en fijne kerstdagen ! Helaas heeft Des te kennen gegeven niet verder te gaan met MugShot. De band wenst hem veel succes bij zijn andere bands.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

14/11/08 Op de MugShot-Hyves zijn beeldfragmenten van MugShot te zien ! Naast Lovin'Whiskey, staat ook A whole lotta Rosie, Back to black én This is the life. Op de pagina "Repertoire" kan je This is the life zien en beluisteren.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

04/11/08  Aan alle stemmers...Bedankt dat jullie aan ons denken en de tijd nemen om toch even stemmen. Maar het is nog niet voorbij, er kan nog steeds iedere dag opnieuw gestemd worden op onze single in deze lijst. Dus blijf HIER steeds stemmen zodat MugShot's versie van Lovin' Whiskey airplay ontvangt op diverse radiostations.

Het volgende optreden staat alweer gepland op 13 december aanstaande in De Rotonde te Berkel en Rodenrijs. Zorg dat jullie erbij zijn !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

04/10/08 Onze single van de Clash of the Cover bands staat online!
Van de beste singles zal een hitlijst worden gemaakt....en om daar in te komen hebben we jullie nodig! Elke dag kan er gestemd worden....Dus stem allemaal op Lovin' Whiskey van MugShot !
Je kunt elke dag opnieuw stemmen.

Als we hoog genoeg eindigen worden we op de radio gedraaid en kunnen we een optreden op het Leidseplein winnen. Dus stem ons daar naartoe !

Stemmen kan HIER!!!!

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

20/09/08 Wat een geweldige avond gisteren in Plan C ! Tijdens de Dommelsch Clash of the Cover Bands mocht MugShot het opnemen tegen The Dorst, Big Deal, Doc Martin & The Shoes, Suck on this en Mombassa. De competitie was groot en stuk voor stuk waren het terechte winnaars van de voorrondes. Helaas konden er maar 3 doorgaan. Meer dan overtuigend was Suck on this Vakjury- en Publiekswinnaar. Mombassa en Doc Martin & The Shoes hebben zich ook geplaatst in halve finales. MugShot wenst hun ontzettend veel succes in hun "only road to Paradiso".

Plan C, organisatie van The Clash, al het aanwezige publiek en niet te vergeten alle deelnemende bands, bedankt voor de fantastisch avond !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

14/09/08 Get Rhythm bedankt voor het geluid, de sfeer en natuurlijk jullie podium ! MugShot heeft genoten van een fantastische avond in Ridderkerk en dat is te horen ook op de audio opnames.
De site is op meerdere plekken geactualiseerd, de agenda wordt steeds meer gevuld, de foto's zijn geplaatst en er zijn muziekfragmenten toegevoegd bij het repertoire. Kijk gauw op de diverse pagina's !

Vrijdag 19 september doet MugShot mee in kwartfinales van de Dommelsch Clash of the Cover Bands. De band speelt om 21.00 uur. Wees erbij in Plan C !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

04/09/08 De vakanties zijn voorbij en er wordt in diverse oefencentra door diverse bands druk geoefend voor nieuwe optredens. MugShot is daar geen uitzondering op. Volgende week vrijdag, 12 september gaat het "nieuwe seizoen" weer van start. MugShot speelt samen met Stone Cold Crazy in Get Rhythm te Ridderkerk. Beide bands hebben er zin in en kijken uit naar een waanzinnig optreden.

Verder heeft MugShot nog in de krant gestaan ! Klik hier voor het krantenartikel....

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

10/08/08 Het optreden in De Rustende Jager zit er op ! Als voorprogramma van de Powerpimps mocht MugShot de avond aftrappen met een set van 10 nummers. Het was weer een supergezellige avond met de Pimps en het zal zeker niet de laatste zijn !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

31/07/08 Hou de agenda maar goed in de gaten ! Naast de kwartfinales van de Dommelsch Clash of the Cover Bands op 19 september in Plan C, speelt MugShot ook op 8 augustus in de Rustende Jager te Rotterdam, 12 september in Get Rhythm te Ridderkerk en 26 september in O' Sheas Irish Pub te Vlaardingen.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

10/07/08 Heet van de naald:

PERSBERICHT

Clash of the coverbands

 

MugShot uit Rotterdam in de Kwartfinales ‘The only road to Paradiso’!!!

 

Met de voorrondes nog vers in ons geheugen, maken wij ons op voor de 1e Kwartfinale van Zuid-Holland/Zeeland van Nederlands grootste bandcompetitie ‘Dommelsch Clash of the Cover Bands’ die wordt gehouden in Plan C, Slepersvest 1 in Rotterdam op vrijdag 19 september a.s. Samen met vijf andere topcoverbands strijden wij om drie plaatsen (vakjury-, publiekswinnaar en de beste band in beide categorieën samen) in de Halve Finales. Er wordt vanaf nu meer van de bands verwacht en de concurrentie is behoorlijk gelijkwaardig. Omdat wij als vakjury- en publiekswinnaar in deze Kwartfinale staan, zijn wij natuurlijk niet kansloos. Het gaat dus een spannende strijd worden!!!

 

Vanaf de Kwartfinales worden er opnames gemaakt van het hele optreden en het beste nummer wordt geproduceerd tot single, waarop men gratis kan stemmen via de website van ‘Dommelsch Clash of the Cover Bands’ in ‘The Clash Hitlijst’ (www.theclashofthecoverbands.com). De singles met de hoogste noteringen krijgen airplay tijdens het eigen radio-programma ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’, die wordt uitgezonden op diverse radiostations in Nederland. De spanning begint dus te stijgen en wij, MugShot (www.mugshot.nl), zullen natuurlijk het beste van onszelf laten zien en horen op vrijdag 19 september in Plan C in Rotterdam.

 

Na ons optreden in één van de voorrondes kregen we een jury-rapport én een evaluatiegesprek waarmee we ons in de tussentijd nog sterker hebben kunnen ontwikkelen. We gaan dus goed voorbereid het podium op en zullen alles uit de kast halen om weer een stap verder te komen in ‘The only road to Paradiso’. Omdat er natuurlijk alleen maar goede bands in de Kwartfinales staan en het niveau behoorlijk gelijkwaardig is, zullen wij de steun van het publiek goed kunnen gebruiken om net dat beetje extra uit onszelf te kunnen halen.

 

Het programma van vrijdag 19 september is (in willekeurige volgorde):

- MugShot: 4-mans Pop, Rock coverband uit Rotterdam

- Big Deal: 5-mans Top-100 coverband uit Gouda

- Doc Martin & The Shoes: 4-mans Rock, Funk coverband uit Hellevoetsluis

- Suck On This: 5-mans Pop, Rock coverband uit Hulst

- Mombassa: 8-mans Soul coverband uit Rotterdam

- The Dorst: 6-mans Rock coverband uit Hoek van Holland

 

Plan C gaat open om 19.30 uur en het programma begint om 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 8,50 via www.theclashofthecoverbands.com verkrijgbaar; aan de deur kosten de tickets € 10,-. De kans is echter groot dat er op de dag zelf geen kaarten meer beschikbaar zijn, zorg dus dat je jouw kaart bemachtigt in de voorverkoop via MugShot of www.theclashofthecoverbands.com.  

 
Meer informatie over het evenement en de deelnemende bands is terug te vinden op www.theclashofthecoverbands.com!

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !


10/07/08 MugShot gaat in De Rustende Jager te Rotterdam spelen. De band zal, net als in de Tregter te Leiden het voorprogramma verzorgen van The Powerpimps ! Dus wees erbij op vrijdag 8 augustus. Verder is de website een tijdje in onderhoud geweest. Er is een nieuwe Koopwaar-item gemaakt. Het repertoire is geactualiseerd. De foto's zijn naar een soort standaard gemaakt, alle optredens van MugShot ooit zijn genoteerd en er is een geschiedenis pagina gemaakt.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

09/07/08 Met trots presenteert MugShot: Des op drums en Renate als vocaliste ! Een nieuw repertoire word gebouwd en er wordt druk geoefend voor nieuwe optredens.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

06/07/08 Het eerstvolgende optreden is bevestigd. MugShot speelt op 19 september in Plan C tijdens de kwartfinales van de Dommelsch Clash of the Coverbands. De band heeft er zin in.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

29/06/08 Er zijn wat wijzigingen met betrekking tot de band. Tessa, Emma, Sander en Richard scheiden na een fantastisch anderhalf jaar, hun muzikale wegen. De band zal verder voortgezet worden door Sander en Richard.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

18/05/08 Extra nieuwtje: Niet alleen is de band door de vakjury als nummer 1 gekozen, maar ook door het publiek ! Kijk gauw op de site van de Dommelsch Clash of the Coverbands voor een uitgebreid verslag.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

17/05/08 MugShot is door ! Gisteravond heeft de band meegedaan aan de voorrondes van de Dommelsch Clash of the Coverbands. Het was een pittige wedstrijd dankzij de bands: Cafeight uit Hulst, Polonium 210 uit regio Amsterdam en Southend68 uit Rijswijk. In de ogen van MugShot had elke band recht op de volgende ronde. Om 01.00 uur werd de uitslag bekend. Nummer 2: Southend68 en door de vakjury gekozen nummer 1: MugShot !

De regionale kwartfinales zullen wederom plaatsvinden in Plan C te Rotterdam in september/oktober. De band wil al het aanwezige publiek enorm bedanken voor hun steun ! Natuurlijk kan een speciale vermelding niet achterblijven... MugShot wil de "huisfotograaf" Renate een extra speciale dank geven voor al haar foto's die zij van elk optreden heeft gemaakt. Op de foto-pagina zijn de foto's terug te vinden van het optreden.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

09/05/08 Laatste Nieuws!!! Vers van de pers!!! En meer van dat soort kreten!!!
Het is namelijk net bevestigd dat jullie Mugshot op vrijdag 16 mei vanaf een uurtje of 21:00 gaat spelen in het altijd gezellige Plan-C in Rotterdam in de voorronde van...
The Clash of the Coverbands!!!
Kom dus allemaal kijken en luisteren want we zullen een lekkere veelzijdige set gaan spelen!!!
We hopen jullie allemaal te zien in Plan-C en wederom komt de volgende leus weer ongelofelijk van pas...

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

05/05/08 Een drukke week is weer voorbij. De dag na Koninginnedag heeft MugShot gespeeld in het altijd gezellige Café Den Pimpelaer. Zoals eerder vermeld was dit ter viering van de jaarlijkse motorrit. Het was de band weer een genoegen om te komen en de foto's zullen zo snel mogelijk online komen.....zodra de webmaster begrijpt, hoe deze van een mobiele telefoon afmoeten en op de pc gezet moeten worden :-) Tot die tijd, kijk zeker even op: cafedenpimpelaer.hyves.nl voor een indruk !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

27/04/08 Het is net bevestigd, MugShot speelt live in Café Den Pimpelaer te Barendrecht. Op 1 mei, dag van de Arbeid en dit jaar toevallig Hemelvaartsdag zal de band vanaf 16.30 uur spelen ter afsluiting van de befaamde Pimpelaer motorrit.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

19/04/08 Gisteravond een gezellige avond gehad bij MCA. EM & Reece waren erbij om de vrienden van Stone Cold Crazy een stukje aan te moedigen tijdens hun try-out. Shanti, Des, Leo, Klaas en Marcel; jullie hebben het fantastisch gedaan ! We zien jullie graag weer z.s.m. live !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou

07/04/08 MugShot was on a roll ! Een geweldige seizoensafsluiting voor de Sparta Rugbyclub. Naast het feit dat ze 5e geworden zijn in de competitie, hebben ze ook gewonnen van Utrecht en MugShot was erbij om er een feest van te maken. De band heeft er extra werk van gemaakt door Renate uit te nodigen om ook een deel van het repertoire te zingen. Natuurlijk kon Jerry Lace ook niet ontbreken om het geluid te voorzien. Speciale dank aan Renate en Jerry. Keith/Kies, Nathalie en Axl Rose, bedankt voor jullie uitnodiging. Utrecht bedankt voor jullie support !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

21/03/08 Wat een leuk feest was het gisteren in The Old Warehouse. Nathalie, Arjen en alle niet bij naam genoemde personeel bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. MugShot heeft genoten van de sfeer en gezelligheid van The Old Warehouse. De band komt graag terug naar Hellevoetsluis. Speciale dank aan Mr Jerry Lace voor de geluidsvoorziening. Op de MugShots-pagina zijn de foto's terug te vinden van een geweldige avond !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

18/03/08 Nog 3 dagen en MugShot gaat weer live aan de slag in The Old Warehouse te Hellevoetsluis. Het wordt ontzettend gezellig omdat St. Patrick's Day die dag daar gevierd wordt. Dus heb je zin in een Murphy's Irish Stout, Red of een echte Strongbow, wees dan geen vreemde en kom gezellig langs !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

15/03/08 Gisteren hebben jullie vriendjes van Mugshot een optreden gehad in de Home-Town van Sammy...Hoogvliet!!! Om ongeveer 21:15 begon de eerste van in totaal twee sets... Wederom waren we als 5-mans formatie aangetreden om het geheel nog een extra boost te geven... We hadden een lekkere, veelzijdige playlist, waarop onder meer de krakers als "Just A Girl" (No Doubt), "Message In A Bottle" (Police) en "Careless Whisper" (George Michael) te vinden waren... Al met al, voor ieder wat wils en dat bleek ook wel als je een blik wierp op de dansvloer... Nadat wij gespeeld hadden was het tijd voor BACKDRAFT!!! Strakke set met lekkere rocksongs!!! Dit is wat ons betreft niet de laatste keer dat wij samen hebben gespeeld!!! Rock on!!!

Als laatste willen we graag Selma, Franklyn en De Wings in Hoogvliet bedanken voor het mogelijk maken van deze avond!!!

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

24/02/08 Cafe Den Pimpelaer, Bedankt ! Wat een gezellige avond gisteren. MugShot heeft vol genoten van de sfeer, het geluid en de waanzinnige lokatie. 3 x 45 minuten wegspelen was fantastisch om te doen en het is zeker voor herhaling vatbaar. Extra speciale vermelding voor Terry Lodge. Bedankt voor het afstellen van het geluid. Zonder jou was het niet gelukt ! Ella Lodge, bedankt voor de heerlijke kippensoep. Die heeft ons supersterk gemaakt voor het optreden !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

18/02/08 De website doet het lekker. Deze is sinds de omzetting niet offline geweest! De webmaster, aan de andere kant, heeft her en der een steekje laten vallen. Dus dat wordt nu ff opgepakt. De try-out met GJ was een groot succes ! MCA stroomde helemaal vol op deze avond. De band heeft een boel nieuw repertoire ten gehore gebracht en dat viel goed in de smaak. Helaas zijn er nog geen foto's beschikbaar van dit optreden....maar kom vooral op 23 februari kijken in Barendrecht. Een avondvullend programma in Den Pimpelaer is de volgende mijlpaal. Om 22.00 uur trapt MugShot af. Het wordt een spektakel, niet alleen Tesser, maar ook GJ en Sammy zullen gaan zingen !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

02/02/08 We zijn weer online. Door een haperende FTP is het regelmatig voorgekomen in januari dat de website offline was. Deze problemen zullen, volgens de host, niet meer (zo vaak) voorkomen. Carnaval is begonnen, wat een goed excuus is om lekker los te gaan en al je dagelijkse verantwoordelijkheden te laten voor wat het is. 15 februari komt nu dicht bij en de band heeft er heel veel zin in. Het wordt een leuke avond in MCA en er worden een boel nieuwe dingen ten gehore gebracht. Verder heeft MugShot 2 extra webpagina's ! Kijk gauw op de "links"-pagina !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

12/01/08 Waanzinnig ! Gisteravond is een fantastisch succes geworden. Naast MugShot en The Powerpimps was er een derde band aanwezig in De Tregter te Leiden: Roadhouse ! Roadhouse trapte de avond af met een heerlijke Blues-repertoire. Vervolgens heeft MugShot een set van 5 kwartier gebracht met 3 nieuwe songs en als hoogtepunt van de avond hebben The Powerpimps (voor de gelegenheid Powerpips genoemd...) de avond op unieke wijze afgesloten. Zelfs voor hun was het gevolg van een overbelaste meterkast een noviteit om hun optreden af te sluiten :-)

Ondertussen heeft MugShot niet stilgezeten. Er is weer een nieuw optreden toegevoegd aan de agenda. 15 februari zal de band als 5-mans formatie een try-out geven in het altijd gezellige MCA te Rhoon. Het belooft weer een feest te worden en er gaan geruchten dat die show in stijl zal worden gegeven, met de extra nadruk op kleding.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

05/01/08 MugShot wenst eenieder een fantastisch nieuw jaar toe ! Alle bandleden hebben bevestigd dat al hun ledematen nog op de juiste plekken zitten, dus we kunnen de lijn van 2007 voortzetten in 2008. Eerstkomende optreden van MugShot is vrijdagavond 11 januari in Leiden. Hier wordt een combi-optreden verzorgd samen met The Powerpimps. Laat deze show je niet voorbij gaan, het dak gaat eraf en anders...Burn the house down !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

15/12/07 5 - of - 5 is bekend gemaakt. Voor lange optredens zal MugShot geen 4-mans formatie zijn, maar een band bestaande uit 5 leden. Met trots presenteert MugShot het 5e lid alvast op de website: GJ ! Op 23 februari 2008 zal GJ voor het eerst meedoen met MugShot tijdens het avondvullend programma in café Den Pimpelaer te Barendrecht.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

10/12/07 Woohoooo ! Wat een avond was dat zeg. 09 december 2007 is een groot feest geworden. Helaas kon Tesser er niet bij zijn i.v.m. een straffe verkoudheid. Gelukkig konden Geert en Renate ons uit de brand helpen door wat vocalen over te nemen. Ook hier was onze George Michael-cover een daverend succes. Geert bedankt voor je vocale bijdrage ! Ook EM was even uit de school geklapt door in te vallen voor Solid Scream en ze heeft het fantastisch gedaan ! Kijk gauw op de foto-pagina voor een indruk en zie hoe de Powerpimps gretig gebruik hebben gemaakt van een invaller.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

23/11/07 Het is even stil geweest rond het nieuws van MugShot. De webmaster had helaas te maken met een gecrashte pc...dit komt niet echt ten goede van de website. Gelukkig is het euvel verholpen en kan MugShot weer communiceren met de buitenwereld ! De bandleden hebben niet stilgezeten. Hier een opsomming van wat "Wist je datjes": Wist je dat
- Sammy op 16 november jongstleden in de Melkweg te Amsterdam heeft opgetreden met de doorbraakband: SOUNDSYSTEM ?
- EM geslaagd is voor haar tussentijdsetoets ?
- Tesser stiekum uit Brabant komt ?
- Reece weer Jupiler in de thuistap heeft ?

Je ziet het, de band staat niet stil......dus......

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

14/11/07 Ridderkerk bedankt ! Aan alle aanwezigen van afgelopen zondag wil MugShot het dankwoord richten. Het was super om voor jullie te mogen spelen. De foto's liegen er niet om.... Kijk gauw op de MugShots-pagina om jezelf terug te zien. Tevens nog een extra special thanx naar GJ voor de onverwachte Photoshoot. De eerstvolgende gig staat gepland voor 9 december in Opus Four te Gorinchem. Wees er bij !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

31/10/07 Wederom zijn er wat spannende, positieve ontwikkelingen gaande in MugShot. Wellicht valt daar 11 november al een en ander van te zien/horen/ruiken. Wees erbij, zodat je het eerstehands kunt ondervinden !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

14/10/07 Het is even stil geweest op deze pagina i.v.m. vakanties van de bandleden. Toch is de site ondertussen weer redelijk bijgewerkt. MugShot heeft sowieso nog 4 optredens voor 2007 en er staan er al 2 op voor 2008 ! De eerstvolgende show staat gepland voor 11 november in Get Rhythm te Ridderkerk. Het definitieve tijdstip is: 16.00 uur. Kijk gauw voor alle details op de Agenda-pagina.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

22/09/07 Wat een avond gisteren ! MugShot bedankt Fast Forward voor het spetterende optreden tijdens de jaarlijkse MCA-bbq. Terry, Twan, Luke the Duke & Double U Ghoststroke: Great Gig !
MCA, bedankt voor jullie uitnodiging. Het was reuze gezellig. Franklin, bedankt voor het geluid.
Op de MugShots-pagina zijn de foto's te vinden van de avond, zowel van Fast Forward als van MugShot.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

07/09/07 Er zijn wat wijzigingen gekomen voor de komende optredens. Op de Agenda-pagina staan de vernieuwde en juiste data.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

06/09/07 4 september 2007, café Den Pimpelaer te Barendrecht....Wat een feest was dat zeg ! MugShot heeft meegedaan met een Unplugged-sessie en is 2 x op het podium geweest om een performance te geven. Het dak vloog er al af bij The Police en moest na Careless Whisper opnieuw opgebouwd worden !!!! MugShot is trots om te melden dat dit zeker een vervolg krijgt, kijk gauw op de Agenda-pagina voor details.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

25/08/07 Niet alleen de 21e is bevestigd, maar er zijn nog 2 data geboekt voor MugShot. De agenda-pagina wordt steeds voller en voller en het begint al op 4 september !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

13/08/07 Het is een feit ! 21 september is de dag dat eenieder in zijn of haar agenda moet plaatsen. MugShot gaat live ! Vanaf circa 21.00 uur wordt u verwacht in het pittoresque Brielle (Den Briel). MugShot zal sowieso 2 onvergetelijke uren aan u schenken...dus wees erbij! Kijk gauw op de Agenda-pagina voor details.

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

27/07/07 Het gaat weer gebeuren ! MugShot en Mojo zijn in diepe onderhandelingen voor een avondvullend programma. Lokatie en datum zijn nog niet helemaal zeker, maar verwacht wordt 21 september in Brielle. Later meer nieuws hierover....

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

08/07/07 Gisteravond is de vuurdoop geweest van een nieuwe band. Op 07-07-07 werd niet alleen gespeeld door Madonna, Red Hot Chili Peppers, Black Eyed Peas etc etc maar ook door Stone Cold Crazy ! Deze coverband heeft een goed optreden gedaan in De Franse Bulldog te Scheveningen en zal in de nabije toekomst wellicht samen met MugShot op het podium gaan staan. Kijk gauw bij de MugShots om een indruk te krijgen van deze band !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

05/07/07 De "rare" tijd van vakanties, examens etc is nu voorbij. MugShot is weer de oefenruimte ingedoken om weer nieuwe songs te testen. Mét resultaat. Niet alleen voelden de songs goed maar ook de wijze waarop ze ingespeeld werden. EM ging helemaal los op haar...ja, ja, Yamaha Stage Custom ! Kijk gauw op de repertoire- pagina wat allemaal nieuw is !

Ps, de Spice Girls zijn weer bij elkaar...I'll tell you what I want, what I really, really want :-)

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

16/06/07 In het gastenboek staat het reeds gemeld...EM hét muggendrumtjikkie heeft haar VWO-examens gehaald. En niet zomaar. Ze is met vlag en wimpel geslaagd. EM, gefeliciteerd ! Binnenkort wordt dit uitvoerig gevierd en uiteraard zal daar een band bij horen :-) Ook MugShot vindt het niet vervelend om voor studentes ehhh studenten te spelen !

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

10/06/07 Het is een tijdje stil geweest met het nieuws rondom de band. De band heeft een overvolle agenda gehad in de maand mei en tevens ook het eerste gedeelte van juni. Maar dat is nu gelukkig over ! We gaan er weer vol tegenaan. De nieuwe songs worden waanzinnig...dussehhhh

Zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

20/05/07 Wat is het toch fijn om andere bands te bekijken...Op 19 mei heeft de helft van de band 2 waanzinnige bands mogen zien in De Franse Bulldog: Nuclear Playground & The Powerpimps. Voor meer informatie over deze bands....kijk gauw op de "Links"-pagina. Ze zijn beiden als Tip aangemerkt en dat is niet voor niets !

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

17/05/07 Helaas, 26 mei is MugShot er niet bij in de MACH, althans niet op het podium. De band zal er wel zijn voor EPN, om ze aan te moedigen. Vol spanning kijken we uit naar 15 en Verlegen, For a while en nog veel meer waanzinnige nummers. Het zal een superfeest worden !

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

13/05/07 Een klein nieuwsbericht. Het is nog niet helemaal zeker, maar voor 95% ziet het er naar uit dat MugShot gaat optreden op 26 mei aanstaande. De band mag het voorprogramma verzorgen van EPN. Check vooral hun website uit ! Het belooft een spetterende avond te worden met voor elk wat wils; van Hocus Pocus tot niets minder dan Scheerstopcontact !

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

28/04/07 De MugShop wordt wederom uitgebreid. Het concert van MugShot in De Franse Bulldog wordt op DVD te koop gezet. Dit is een special edition, u zult niet eerder vertoond materiaal op de DVD tegenkomen. Een selectie van de special features: "De half uur-grap" van Sammy, Hit the road, Jack van EM & Reece en natuurlijk de bonus-track "Creep".

Bestel deze gelimiteerde oplage-DVD nu ! Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

22/04/07 Woohooooo, wat een avond ! De Meet & Greet was een fantastisch succes, het publiek was waanzinnig en het optreden...buitenproportioneel goed. De band speelde een superstrakke set mét een toegift. Iedereen dit gisteravond aanwezig was in De Franse Bulldog, Bedankt. MugShot maakt voor u een zeer diepe buiging.

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

21/04/07 Woohooooo, vanavond is het zover. MugShot live @ De Franse Bulldog te Scheveningen. Het wordt een grandioos feest dus mis het niet !
Er zijn duizenden inschrijvingen geweest voor de Meet & Greet, maar helaas er is geen winnaar.... Er zijn 4 winnaars ! Na uitvoerig alle mails te hebben bestudeerd hebben Em, Tesser, Sammy & Reece besloten dat er voor elk bandlid een fan mag komen. In verband met privacy redenen zullen de namen niet bekend gemaakt worden, maar het is in elk geval zo dat er respectievelijk 2 mannelijke en 2 vrouwelijke winaars zijn. Dus ook in de kleedkamers wordt het een feest :-) Gefeliciteerd kanjers!
Hou de site in de gaten...vanaf morgen worden de foto's geplaatst !

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

12/04/07 Bevestigd ! Hét tijdstip is bekend gemaakt. MugShot zal de Vuurdoop-tour aftrappen op 21 april 2007 om 20.00 uur. Voor de extra speciale fan is er gelegenheid tot een Meet & Greet met jullie helden tussen 19.30-19.50 uur. Stuur je verzoek naar MugShot en vertel waarom jij uitgekozen moet worden voor deze Meet & Greet. Degene met de meest originele inschrijving zal gebeld worden door niemand minder dan: "Reece" !
Met een beetje geluk, zal hij voor jou speciaal een nummer solo doen...

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

07/04/07 Maar er is wel degelijk nieuws ! MugShot is bezig met allerlei voorbereidingen voor de 21e. Vandaag over 2 weken is het zover ! Het exacte tijdstip moet nog bekend gemaakt worden, maar ga er maar vanuit dat als je op vrijdag 20 april om 15.00 uur al in De Franse Bulldog te Scheveningen bent.... dat je dan in ieder geval op tijd bent :-)
De band heeft zin in "De Vuurdoop-tour". Deze naam zal worden toegepast voor alle lokaties waar we nog niet gespeeld hebben. Zodra MugShot zich in het buitenland waant, zal de tour omgedoopt worden naar: "De Flaming Dip-tour".

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

04/04/07 De MugShop is uitgebreid ! Na opbouwende geluiden gehoord te hebben van onze achterban, is besloten om de diverse diverse artikelen alvast te bestellen en om de MugShop uit te breiden. Deze artikelen zijn voorzien van prijs én te bewonderen op de Koopwaar-pagina.
MugShot is bereid om deze artikelen te "customizen"...Prijs op aanvraag :-)

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

17/03/07 In de oneindige zoektocht naar goede muziek kwam de webmaster op een website van band die op het punt van doorbreken staat: The City Beautiful. Deze band is zeker de moeite waard om te bezoeken. Op hun MySpace website is hun muziek te beluisteren.

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

10/03/07 De geruchten zijn bevestigd ! MugShot gaat live aan de slag. Mugshot zal het 30 minuten durende voorprogramma verzorgen van een avondvullend muziekfeest. De namen van de hoofdacts die avond zijn nog niet door Mojo vrijgegeven. Mojo bevestigde wel dat er een stevige metalband aanwezig zou zijn en een doorbrekende rockband uit Rotterdam. De laatste, volgens de geruchten, zouden bezig zijn met de opnames van hun nieuwe album. Wellicht krijgen we daar nog iets van te horen ? Kijk gauw op de Agenda-pagina.

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

02/03/07 Er gaan geruchten de ronde in...zou het al zover zijn ? Zo ja, waar ? Wanneer ? Hoe ? Zo nee, wat zijn in hemelsnaam die geruchten dan ?

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

17/02/07 De band gaat voorspoedig verder met het voorbereiden van het eerste optreden. Al gauw is weer gebleken, hoe lastig het is om een goed repertoire op te bouwen. Van onze eerste concept-repertoire-lijst zijn al de nodige veranderingen aangebracht zodat alle 4 de bandleden zich thuisvoelen in de huidige lijst.

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

11/02/07 Er zijn wat kleine wijzigingen aangebracht op de website. De "link-pagina" is een soort startpagina geworden. Hierin kun je steeds meer websites zien die de bandleden regelmatig bekijken. De webmaster heeft ook "Tips" geplaatst bij websites, die net even dat beetje meer aandacht nodig hebben. Dus kijk maar gauw op de link-pagina

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

06/01/07 Een bericht uit het gastenboek...

Once there was a band named Mugshot
They played some music and liked it a lot
Every week they rehearsed and had lots of fun
"Enjoying the music" that's how it begun

But why talk in the past, when we're just at the start
Of something so new and so young at heart
You will hear a lot of this new happy few
And if not, they keep on rehearsing and have a laugh or two

'Cause keeping it fun that's what it's about
Playing music for fun they can not live without
So visit this website as often as you can
And we'll keep you posted, YOU our NO.1 FAN!!!

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

01/01/07 2007 is een feit !!!!!! MugShot wenst iedereen een goed, gezond, gelukkig en muzikaal nieuwjaar !

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

27/12/06 Kerst is voorbij en de muzikale wereld heeft een icoon verloren. Op deze wijze een bescheiden eerbetoon aan "The Godfather of Soul": James Brown

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

24/12/06 Nog één nachtje slapen en het is zover ! Kerstmis. Alle bandleden willen op deze wijze een speciale kerstgroet doen aan onze speciale fans. Gebruik deze periode om het mooiste uit jezelf en je medemens te halen ! Serious Request

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou !

14/11/06 Welkom op de website van MugShot ! MugShot is een band uit het Rotterdamse circuit. Wij zijn een coverband die nummers ten gehore wil brengen van vergeten rock klassiekers van de jaren '90 tot hedendaagse supersongs. Van Pearl Jam tot Gavin DeGraw, Alanis Morissette tot Krezip, Manic Street Preachers tot U2....MugShot zijn ze niet vergeten en binnenkort jullie ook niet !

Dus zet je maar schrap, MugShot is op weg naar jou